Kumppanien tapahtumat

Kaunis, hoitava koti


Sunnuntaina 22. syyskuuta 2019 klo 11.00 – 17.00 
Leikonrannantie 5, FI-54920 Taipalsaari, 
HUOM! MUISTATHAN ILMOITTAUTUA ETUKÄTEEN! 

Koti on paikka, jossa viihdymme ja lataudumme. Värit, esineet, huonekalujen järjestys, kasvit jne. vaikuttavat kodin tunnelmaan ja ilmapiiriin. 
Tule kuulemaan vinkkejä, kuinka voit tehdä kodistasi harmonisen ja hoitavan. Saat tietoa "pintaa syvemmältä". Tapahtuma järjestetään tunnelmallisessa Röytyn kotiseututalossa, joka on vanha sotilasvirkatalo ja kestikievari. 
Tule mukaan inspiroivaan ja lämminhenkiseen tapahtumaamme! 

Ohjelma: klo 11.15 Siisti idea - kotisi ilmentää sisimpääsi Hanna-Maria Hakala, toteuttaja (Sisustuskoulu Harmonia) 
klo 12.30 Kasvit ja kodin ilmapiiri Matti Kouvo, biologi, tuotantopuutarhuri 
klo 13 Kodin energeettiset rasitteet ja niiden poistaminen Eeva Vaherkylä, sairaanhoitaja/lymfaterapeutti 
klo 14 Röytyn kahvila aukeaa (varaathan käteistä!) 
klo 15 Kodin vihkimysseremonia Riitta Wahlström, psykologi 
Huom! Klo 11 Röytyn pihalla on tarjolla uutispuuroa Taipalsaaren maaseutuseurojen toimesta (vapaaehtoinen maksu) 
Ilmoittauduthan Kaunis, hoitava koti- tapahtumaan pikaisesti (tilaan mahtuu 20 osallistujaa) viestillä nroon 040 7168628/Anu Tapahtuman hinta 20e käteisellä paikan päällä (jäsenille 15e) tai ry.n tilille FI70 5620 0920 5865 66 saaja Kymi - Elämän Virta ry, viesti: Koti 
TERVETULOA! JÄSENEKSI YHDISTYKSEEMME? LIITY NYT JÄSENEKSI, SAAT VUODEN 2020 JÄSENYYDEN SAMALLA KERTAA. VUOSIMAKSU 25e, JOLLA SAAT MM. ALENNUKSIA TAPAHTUMIEN PÄÄSYMAKSUISTA. LISÄTIETOJA www.kymielamanvirta.fi

Valotyömatka Egyptiin

Aurinko-Maa ry järjestää valotyömatkan Egyptiin 14.-23.11.2019. 
Matka liittyy Luxorin veljeskunnan uuteen, globaaliin tehtävään ja Suureen Synteesiin. Matkalle ennättää ja mahtuu mukaan vielä - tervetuloa! 

Matka alkaa Kairosta, jossa yövymme yhden yön ja jossa vierailemme Gizan pyramidialueella ja käymme sisällä yhdessä pyramidissa. Lennämme Luxoriin, jossa seuraavien kolmen päivän aikana vierailemme Kuninkaiden laaksossa ja Luxorin, Karnakin ja Hatšepsutin temppeleissä. Matkustamme bussilla Esnaan ja vierailemme Esnan temppelissä. Esnassa nousemme dahabia-laivaan, jolla seilaamme pitkin Niiliä ja poikkeamme rantaan seuraaville temppelivierailuille: Edfu, Kom Ombo ja Geb el-Silsila. Rantauduttuamme Aswaniin vierailemme saarella sijaitsevassa Isis-temppelissä. Aswanista matka jatkuu viimeiseksi päiväksi takaisin Luxoriin.

Dahabia-purjelaiva tulee henkilökuntineen olemaan kokonaisuudessaan vain meidän ryhmäämme varten. Dahabioissa on matkustajien käytössä kaksi kantta. Alakannella ovat pienehköt, ikkunalliset kahden hengen hytit. Ruokailut ovat yläkannella, jossa on tilaa myös seurustella, viettää aikaa ja seurata Niilin rantojen elämää. Tai ihailla iltaisin Egyptin yllä tuikkivaa tähtitaivasta. Dahabialla voimme meditoida, keskustella temppelivierailujen herättämistä tuntemuksista tai vaikka jakaa kokemuksiamme ja käsityksiämme henkisistä poluistamme. 

Kaikista matkaan liittyvistä Egypti-osuuden järjestelyistä vastaa Kirsi Voutilainen, joka toimii Luxorissa ’Steigenberger Nile Palace’ –hotellissa sijaitsevan ’Suraya Span’ vetäjänä. Matkalla ei tule olemaan mukana virallista egyptiläistä opasta, mutta Kirsi tietää erittäin paljon Egyptin historiasta ja nykypäivästä ja ilman oppaan statusta hän on vapaampi kertomaan myös omat näkemyksensä ja käsityksensä. Meditaatiot matkalla ohjaa pitkän linjan henkinen opettaja ja meditaatio-ohjaaja Tarja Salomaa. Luxorissa meditaatioita tullaan mahdollisuuksien mukaan järjestämään oman hotellimme vieressä sijaitsevan Isis-hotellin puutarhassa sekä Steigenberger Nile Palace –hotellin tai Kirsin asuintalon katolla, joista molemmista on hienot näkymät Luxoriin.

Voit halutessasi ilmoittautua mukaan matkaa varten perustettuun Facebook-ryhmään, jonka tietoutta Kirsi päivittää kertoen myös yleisesti Egyptistä. 
Matka-aika on 14.11.-23.11.2019 ja edellä esitellyn Egypti-osuuden hinta 2000€. Egypti –osuuden hintaan sisältyvät: - Lentokenttäkuljetus ja yöpyminen Kairossa (yksi yö) 2 hengen huoneessa. Kairossa hotellimme on 'Pyramids Park Resort' - Egyptin sisäiset lennot ja bussikuljetukset Egyptissä - Yöpymiset Luxorissa viiden tähden 'Steigenberger Nile Palace’ –hotellissa 2 hengen huoneessa. Yhden hengen huoneesta lisämaksu. - Sisäänpääsymaksut temppelialueille ja yhteen pyramidiin sekä kolmeen hauttaan Kuolleiden laaksossa - All-inclusive risteily Niilillä dahabialla kasvisruokineen (luomu) ja juomineen 2 hengen hyteissä - Hotellipäivien aamiaiset ja lisäksi yksi kasvisateria päivittäin.
Edellä esiteltyyn Egypti-osuuden hintaan eivät sisälly: - Kansainväliset lennot - Viisumi (25€), jonka voi ostaa etukäteen tai maahan tulessa Kairon lentokentältä - Hotellipäivien muut kuin edellä mainitut ruokailut; Egyptissä ruokailu on kokolailla edullista verrattuna Suomen hintatasoon - Hotellipäivien juomavesi - Palvelumaksut, jotka kuuluvat aivan olennaisesti egyptiläiseen kulttuuriin ja joihin kannattaa varata ainakin 50€. - Henkilökohtaiset kulut ja ostokset - Kaiken kattava matkavakuutus, joka on matkalla pakollinen 

Varausmaksu 400€ maksetaan ilmoittautuessa. Puolet jäljellä olevasta summasta (800€) maksetaan 1.9.2019 mennessä ja loppuosa (800€) 1.11.2019 mennessä. Edellä olevan lisäksi on mahdollista jäädä yhdeksi lisämaksulliseksi päiväksi Luxoriin, jolloin vierailukohteina tulevat olemaan Abydos ja Dendera. Ilmoittautumiset sähköpostiin aurinkomaary@gmail.com tai Raija Jaatinen jaatira@gmail.com Tarjan sähköposti on tarjasmaa@gmail.com. Tarjalta saat halutessasi lisätietoa matkan henkisestä merkityksestä. Raija lähettää mukaan ilmoittautuville yksityiskohtaisempia käytännön ohjeita, maksutiedot ja mm. suositeltujen lentojen tiedot heti ilmoittautumisen jälkeen. Kirsin sähköposti on suraya.spa@gmail.com ja hän vastaa mielellään kaikkiin Egypti –osuutta koskeviin kysymyksiin. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 
 
Aurinko-Maa ry Sydänten yhteistyötä yli rajojen!

Kutsu Aurinko-Maa ry:n Egyptin matkalle

 Liite 
SUURI SYNTEESI JA LUXORIN VELJESKUNNAN UUSI GLOBAALI TEHTÄVÄ 
 Egyptillä on vuosituhansien ajan ollut erityisen tärkeä paikka monien henkisesti suuntautuneiden ihmisten mielessä ja elämässä. Eikä se ole mikään ihme. Ennen tarunhohtoisen Atlantiksen tuhoa edistyneet Valon Mestarit näkivät Atlantiksella valitsevassa kulttuurissa tuhon merkit. Ennen tuhoa Mestareiden parhaat Oppilaat muuttivat Egyptiin, mantereen henkisesti edistyneimpien asukkaiden kanssa ja siirsivät sinne turvaan kaiken sen mystisen tiedon, jonka he olivat Atlantiksella oppineet. Sen sijaan suuret Valon Mestarit itse siirtyivät Shambhalaan Himalajalle. 

 Maan ja ihmiskunnan kehitystä on aikojen alusta lähtien ohjannut Kaukaisista Maailmoista tulleiden Seitsemän Lähettilään muodostama Veljeskunta ja heidän Oppilaansa. Alun perin he elivät ihmisten keskuudessa miljoonien vuosien ajan, mutta Atlantiksen tuhon jälkeen he siirtyivät ohjaamaan ihmiskuntaa vain sisäisen henkisen yhteyden kautta, olinpaikkaansa ja itseään julkisesti paljastamatta. 

 Egyptiin muutettuaan Opettajien tehtävänä oli välittää tietoa sekä kehittää ja laajentaa ihmisten tietoisuutta. Kaikki opetus keskittyi älykkyyden, mielen ja mentaalikehon kehittämiseen. Kaikki joko nykyisen tai sitä edeltäneen Aurinkokunnan aikana ihmiskuntaan kerääntynyt tietomäärä on tallennettuna ainoastaan Egyptissä ja siitä vastaa Läntinen Veljeskunta, joka tunnetaan myös nimellä Luxorin Veljeskunta

 Himalajalle siirtyneet Valon Mestarit muodostavat Itäisen Veljeskunnan ja tämä Shambhalan Veljeskunta on alusta alkaen keskittynyt kehittämään sydämen intuitiota, jossa pääpaino on palvella Rakkautta ja kaikkein korkeimpia energioita. Atlantiksen jälkeen ihmiskunnan ohjauksesta vastasi kaksi suurta veljeskuntaa: Länsi palveli ihmiskuntaa kouluttamalla mieltä, Itä koulutti ja palveli sydäntä. 

 Maan ja ihmiskunnan vapautuminen Atlantiksella alkaneesta Pimeyden Ruhtinaan vallasta alkoi 1800 ja 1900 – luvuilla, ensin näkymättömillä tasoilla ja laskeutui lopulta fyysiselle tasolle maailmansotien muodossa. Taistelu päättyi 1949, kun Pimeyden Ruhtinas karkotettiin Saturnukselle. Sitä ennen hän ehti voittaa puolelleen pimeyden palvelijoita, jotka ilmenevät keskuudessamme ihmisten negatiivisina tekoina, ajatuksina ja tunteina. Taistelu jatkuu, kunnes jokainen on tehnyt oman tietoisen valintansa Valon ja Pimeyden välillä. Vaikka hengen tasolla valinnat on jo tehty vuoden 2017 aikana, taistelu jatkuu tietoisuuden, mielen ja sydämen tasolla. Me olemme syntyneet ihmisiksi, että oppisimme elämään Kosmisen Rakkauden Lakien mukaisesti. Jos rikomme lakia, Karman laki toimii oikeudenmukaisena suunnan korjaajana. Maa on luotu Myötätuntoisen Rakkauden planeetaksi, jonka asukkaille on annettu vapaa tahto, jota kaikki Mestarit kunnioittavat. 

 Maan kehitys seuraa Suurta Suunnitelmaa. Vuosituhannen molemmin puolin, ihmiselle näkymättömillä tasoilla, Maan kehitys siirtyi asteittain vanhasta syklistä uuteen sykliin ja Sydämen Tien värähtelytaajuuteen. Nykyinen maailmantilanne johtuu siitä, että pieni osa ihmiskuntaa on jo siirtynyt elämään Uudessa Ajassa, kun taas suurin osa elää samanaikaisesti vielä Vanhassa Ajassa. Maa planeettana jatkaa matkaansa Valoon, ja ne olosuhteet, missä ihmiskunta tulvaisuudessa elää, on täysin ihmiskunnan päätettävissä. Jos valitsemme yhteistyön Valon kanssa, saamme kaikille ratkaisuillemme Valon tuen. 

 Egyptistä kiinnostuneille on mielenkiintoista tietää, että 1800-luvun lopussa, kun kaikki Läntisen Veljeskunnan Opettajat siirtyivät Himalajalle ja heidän koulunsa suljettiin, monet ihmiset jäivät vaille suoraa yhteyttä Mestareihin. Tämä tilanne on nyt muuttunut, sillä Luxorin Veljeskunta on avaamassa jälleen ovensa ja on alkanut välittää Himalajan Veljeskunnan kanssa puhdasta jumalallista Rakkautta. Samoin kaikki ne Valon Mestarit, jotka aiemmin ovat jakaneet tietoa, ovat siirtyneet palvelemaan Rakkautta. Tämä Suuri Synteesi merkitsee, että Idän ja Lännen Veljeskunnat ovat yhdistyneet ja että ne molemmat palvelevat yhdessä Sydämen eli Rakkauden Tietä, jota kulkiessa ihmisen rajoittunut mieli ja ymmärrys avautuvat vähitellen Sydämen Viisaudelle ja Sydän avautuu kokemaan ja ymmärtämään yhä syvemmän Totuuden. Sydämen tie on nyt Maan ja koko ihmiskunnan uusi yhteinen tie. 

 EGYPTIMEDITAATIOT 
 Egyptimeditaatiot liittyvät tähän Suureen Synteesiin ja sen vahvistamiseen ei vain Egyptissä, vaan koko ihmiskunnassa. Meditaatioiden tarkoituksena on siis toimia ihmiskunnan piirissä Valon ja Rakkauden muodostaman sydänten verkoston välityksellä kanavana, jonka kautta Suurten Mestareiden läsnäolo ja kosmiset värähtelyt pääsevät ankkuroitumaan maahan ja ihmiskuntaan. Tämä tapahtuu kun kaikki osallistujat avaavat sydämensä toinen toisilleen, ihmiskunnalle, Äiti Maalle ja avautuvat edellytyksiensä mukaisesti tietoiseen yhteistyöhön Valon ja Rakkauden Mestareiden, oppaiden ja auttajien kanssa. Meditaatioon osallistuminen saa aikaan myönteisiä muutoksia ja edesauttaa monin tavoin persoonallisuuden puhdistumista ja sydämen avautumista. 
Meditaatio vahvistaa myös Luxorin Veljeskunnan uutta globaalia tehtävää välittää Rakkautta koko ihmiskuntaan, samalla kun vahvistamme henkilökohtaista Sydämen valmiuttamme tulevalle Egyptin valotyömatkalle marraskuussa 2019. 

 Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan Egyptimeditaatioihin, joiden ohjaaja on Tarja Salomaa ja jotka pidetään keskiviikkoisin klo 20.30 Skypellä. Toistaiseksi kerran kuukaudessa (12/6, 10/7, 14/8, 22/9 ) ja 25/11 lähtien joka viikko. 
Tarja Salomaa tarjasmaa@gmail.com 
 Sydämen tien terveisin ja tapaamisiin Skypellä! Tarja :)) 

Skypessä löydät Tarjan nimellä thls64 - kuvana keltainen ruusu. Lähetä kontakti-tietosi ja Tarja liittää sinut Egyptimeditaatio – nimiseen ryhmään. Tätä viestiä voi vapaasti lähettää eteenpäin ja meditaatioon voi kutsua muita kiinnostuneita. Lähetä tietosi viimeistään pari tuntia ennen meditaatiota. 
 PS. Egyptiä koskeva taustatieto peräisin kirjasta The Book of Secret Wisdom, Zinovia Dushkova https://www.dushkova.com/authors/zinovia-dushkova/

Tervetuloa Tähtitieto ry:n yhteistyökumppanien tapahtumiin!

Copyright Tähtitieto ry 2019, all rights reserved.
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän