Tapahtumat

Planeettaenergisointi - tehoharjoitukset

Keskiviikko 29.7.2020 klo 19 - 20
Keskiviikko 23.9.2020 klo 19 - 20

TÄHTITIETO, Kankaanpääntie 94, MÄNTSÄLÄ
Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen värienergia-harjoituksen.
Ohjaaja Hanna-Maria Hakala 

Ei osallistumismaksua
Meditaation jälkeen teetarjoilu

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä tekstiviestillä numeroon 0400 468 207.

Ajanteemameditaatiot


Keskiviikko 9.9.2020 klo 19 - 20

TÄHTITIETO, Kankaanpääntie 94, MÄNTSÄLÄ 
Teemme visuaalisesti ohjatun ajanteemaan kohdennetun energiaharjoituksen. 
Ohjaaja Hanna-Maria Hakala 

Osallistumismaksu 5 € 
Meditaation jälkeen teetarjoilu

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä tekstiviestillä numeroon 0400 468 207.

7. sädettä erikoismeditaatiot


III -säde keskiviikko 8.7.2020 klo 19 - 20:30
I - VII - säteiden kertaus ja tehoharjoitus Keskiviikko 19.8.2020 klo 19 – 20:30 

TÄHTITIETO, Kankaanpäänti 94, 04500 MÄNTSÄLÄ
Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen säteen tehoharjoituksen. 
Ohjaaja Hanna-Maria Hakala

Osallistumismaksu 5 € 
Meditaation jälkeen teetarjoilu

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä tekstiviestillä numeroon 0400 468 207.


YKSEYDEN MEDITAATIO

Planetaarisen Rauhan, Tasapainon ja Harmonian, ykseyden meditaatio 
21.6.2020 klo 19 paikallista aikaa ympäri Maa-planeetan 

Ohjaavat Aikain Viisaat ovat inspiroimassa Maan ihmiskuntaa planetaarisesti ottamaan vastaan ja välittämään Solaarisen Ohjauksen Suunnitelman virtauksen Tietoisuusaikaportista uudistavan Rauhan, Tasapainon ja Harmonian ykseyden energiavoiman kohdennuksen Maa-planeetalle. Vetoamme kaikkiin yksilöihin ihmiskunnassa, luodaksemme yhdessä oikeudenmukaisuuden tasa-arvon Valon Energia-auran. 
Pyydämme Sinua yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa keskittymään Korkeimman Itsesi ohjauksessa RAUHAN, TASAPAINON, HARMONIAN Ykseyden Energiakolmiovoimaan. Tunnistele sielussasi mitä nuo kolme olevaisuuden perusenergialaatua: RAUHA, TASAPAINO, HARMONIA, merkitsevät Sinulle tai mitä niiden toteutuminen voisi käytännössä fyysistyneenä tarkoittaa koko ihmiskunnalle. Riippumatta yksilökohtaisesta mielipiteistäsi, olemme ihmiskuntana yksi kokonaisuus. Maa-planeetta on yhteinen kotimme, jossa olemme samaa perhettä keskenämme. Pyydämme viemään yhteistä viestiämme eteenpäin.

KOSMINEN TAIDEKURSSI

Kosminen taidekurssi osat 1-7 ja jatkokurssit: Prinsiippien täydennykset 
Sunnuntaina 28.6.2020 klo 11 - 16 
TÄHTITIETO, Kankaanpääntie 94, MÄNTSÄLÄ 

Taiteen tekeminen alkaa pisteestä, johon hiljennymme ja laajennamme pisteeseen kertyneen energian yksilölliseksi ilmaisuksi eri ulottuvuuksissa. Liikumme luovuuden virrassa piirtäen ja maalaten tuhansia vuosia vanhalla menetelmällä, joka syventää intuitiotasi ja tietoisuuttasi. Syventyessäsi hiljaisuudessa omaan luovaan tilaasi, vapautat itseäsi elämään ja omaan potentiaaliisi. 
Kurssi sopii kaikille, myös uutta kaipaaville taiteen tekijöille. Jatkamme luomisprosessia. Ota vanhat työt mukaan sekä omia tarvikkeita kuten luonnoslehtiö (valk. A4, liituja, maaleja, pohjia). Materiaaleja saat myös paikan päältä.

Ohjaajana kuvataiteilija, taideohjaaja Marja-Leena Koivisto (Free Vedic Art) 

Kurssin hinta: 55 € + materiaalimaksu 5 € (sis. alv 24%) 
Hintaan sisältyy kasviskeitto ja kahvia/teetä lisukkeineen! Maalaamme ulkona. 
Ilmoittautuminen: tekstiviestinä 0400 468 207 tai sähköpostilla starinfo@tahtitieto.fi

KOSMINEN KESÄTAIDELEIRI

KOSMINEN KESÄTAIDELEIRI - luonnon moninaisuus puhuu hiljaisuuden kieltä 
Ke 15. - su 19.7.2020 
Brusia - Luovatila, Koulumäentie 11, HARTOLA 
Ke 15.7. klo 11-17, to-pe 10-17, la 11-16 ja su 10-15 

Hiljennymme voimistamaan omaa luovaa ilmaisua taiteen avulla. Piirrämme, maalaamme, teemme savitöitä ja liikumme luonnon rytmissä. Syvennämme väri- ja muototyöskentelyämme sekä ilmennämme yksilöllisyyttämme eri ulottuvuuksissa. 
Jokainen vahvistaa taidetyöskentelyssään omaa paikkaansa luonnon ja maailmankaikkeuden moninaisuudessa. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään intuitiota ja tietoisuutta taiteen ja liikkeelle panevan luomisen virtauksessa. 
Voit suorittaa Free Vedic Art -kurssiosuuksia yksilöllisesti. Myös lapset ja nuoret ovat tervetulleita. 

Ohjaaja kuvataiteilija ja taideohjaaja Marja-Leena Koivisto, (Pilvipaimen) 

Kurssiin sisältyy taidekurssin lisäksi Kalevi Riikosen ja Hanna-Maria Hakalan (TÄHTITIETO) ohjaamat: 18.7. klo 16 – 18 Luova liike ja pyhyys 
Löydä omassa sisäisessä hiljaisuudessasi sielullista musiikkiin eläytymistä ja sen herättämien tunnekokemuksen ilmentämistä. Koe tanssin ja liikkeen pyhyys meditatiivisen musiikin mukaan tasapainottavana tilana. 
19.7. klo 15 – 17 Ihminen ja luonto ovat yhtä -luontomeditaatio. 
Tunnustelemme ja koemme erilaatuisia luonnon Elämän Energioita. Harjoittelemme hiljaisuudessa työskentelemään niillä luonnossa. Käymme läpi myös kodin energioita luontoenergioiden kanssa. 

Hinnat: 1 päivä 70e (sis. ateriat) / viikonloppu 160e / 5 päivää 380e
Viikonloppuun ja 5 päivän kurssiin sisältyy yöpymiset 2 hh huoneissa täysihoidolla. Voit yöpyä myös esim. teltassa. Kurssimaksuun sisältyy opetuksen lisäksi vain osa taidemateriaaleista. Ilmoittautumisesi yhteydessä saat taidetarvikelistan kurssia varten. 
Iltaisin vapaata kesäistä ohjelmaa upeassa ryhmässä. Käymme piirtämässä myös Joutsan Miekkakoskella. 
Huom! Ilmoittautuminen käy kätevästi sähköpostilla mleena.koivisto@gmail.com tai tekstiviestinä 0400 877 664. Muistathan ilmoittaa mahdollinen ruokavaliosi. 
Ateriat ovat kasvis/vähälaktoosinen/luomu- ja lähiruokaa. Taideleiri on päihteetön. Majoituspaikkoja on 14, varaa paikkasi pian! Kurssipaikassa asuu myös lemmikkejä. 
Ilmoittaudu viimeistään 6.7.2020. Voit maksaa kätevästi ennakkoon kurssimaksusi Tmi Humanite FI3650390620054357 Tervetuloa!

Puhdistussauna – erikoistapahtuma

Lauantaina 25.7.2020 klo 14 luento + klo 16 saunominen 
TÄHTITIETO, Kankaanpääntie 94, MÄNTSÄLÄ 

Käytämme tietolähteenä luonnonlääketieteen tohtori Eeva Kopo­sen oppikirjaa; Puhdistussauna. Tutkimme kokemuk­sellisesti kas­vien / yrttien käyttöä keholliseen ja energiseen puhdistukseen saunomisessa. Osallistujat voivat tuoda halutessaan yrttejä mukanaan. 
Käytössämme on perinteinen savusauna ja Grander - energisoitu Elävävesi. 
Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä tekstiviestillä 0400 468 207 tai starinfo@tahtitieto.fi
Osallistumismaksut: Kasvibiologi Matti Kouvon havainnollistava luento puhdistussaunaan sopivista kasveista ja yrteistä 20 €, savusaunominen 30 € ja kasvispurtava 5 €. Valitse itsellesi sopiva kokonaisuus ja ilmoita siitä meille. 
Puhdistussaunatapahtuman voit tilata myös omalle ryhmällesi!

Fengshui-konsulttikoulutus alkaa Mäntsälässä 15. - 16.8.2020

Intuitiiviseen lähestymistapaan ja energiatyöhön painottuva Fengshui-konsulttikoulutus alkaa Mäntsälässä elokuussa 2020. 
Koulutuksen sisältö Konsulttikoulutus sisältää päivitetyn paketin vanhaa viisautta yhdistettynä uuden ajan energiatyöhön. Intuitiivinen fengshui perustuu viiteen elementtiin ja niiden intuitiiviseen käyttöön sekä herkkyyteen tunnistaa energioita ja asiakkaan tarpeita. Klassinen fengshui perustuu laskennallisiin menetelmiin ja ilmansuuntiin. Astrologia osuudesta opimme neljän pilarin menetelmän; BaZin ja viiden elementin menetelmän; 9 Ki ́n ja niiden soveltamisen konsultointia tehtäessä. 
Energiapuhdistus osuudessa opimme tilapuhdistuksen tekemisen, energioiden kartoituksen ja harmonisoinnin. 
Koulutukseen sisältyy fengshui-konsultin henkilökohtaisen kehityksen osuus ja paljon harjoituksia käytännön konsultoinnista. 

Koulutus koostuu 24 opintopäivästä (12 viikonloppua), etätehtävistä, käytännön harjoituksista ja päättökokeesta. Koulutus tapahtuu noin kerran kuukaudessa viikonloppukursseina, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 9-16. 
Kurssipaikka on Kankaanpääntie 94, Mäntsälä. Kurssipaikalla on muutama edullinen retkimajoituspaikka, joita voit tiedustella ilmoittautumisen yhteydessä. 
Julkiset liikenneyhteydet Haarajoen ja Järvenpään asemille, joista noudetaan. 

Hinta Kurssiviikonlopun hinta on 235 €/henkilö, sis. alv 24 %. Hintaan sisältyy opetus ja kurssimateriaali. Viikonloppu maksetaan aina opiskelun yhteydessä. 
Opiskelussa käytettävien kirjojen hinta on noin 50 €. Fengshui-kompassi hankitaan opiskelun aikana ja sen hinta on noin 80-100 €. Halutessasi voit varata kurssiruokailun hintaan 25 €, joka sisältää molempina päivinä lämpimän kasvisruoan sekä iltapäiväkahvin/teen lisukkeineen. 

Konsulttitodistus 
Koulutus antaa itsenäisen fengshui-konsultin työssä tarvittavat tiedot ja taidot sekä oikeuden käyttää fengshui - konsultti nimikettä. 
Todistus annetaan jokaiselle kaikki kurssin osiot ja kotitehtävät hyväksytysti suorittaneelle, päättökokeen läpäisseelle henkilölle. Koulutus antaa valmiudet jatkaa myöhemmin klassisen fengshuin koulutuksessa, jossa keskitytään kompassityöskentelyyn ja klassisen fengshuin menetelmiin. 

Kouluttajat Vastuukouluttajana toimii fengshui-konsultti Kirsi Niemelä. -Olen toiminut päätoimisesti konsulttina ja opettanut fengshui-kursseja vuodesta 2000. 
Vuosina 2002 ja 2004 opetin intuitiivista fengshuita European School of Fengshuin konsulttikoulutuksessa, jossa vastuukouluttajana oli Anja Banks. Vuodesta 2007 lähtien olen toiminut vastuukouluttajana konsulttikoulutuksissa, sekä Helsingissä että Jyväskylässä. Haluan jakaa pitkän kokemukseni konsulttina toimimisesta ja antaa hyvät työkalut energiatyöhön. Vahva intuitiivinen otteeni ja energeettisiä rakenteita vahvistavat harjoitukset ohjaavat opiskelijoita koko kurssin ajan, tehden opiskelusta mielenkiintoisen henkilökohtaisen matkan. 
Hortonomi, fengshui-konsultti Sari Weckström opettaa puutarhafengshuin osuuden. Sari Weckströmillä on vuosien kokemus pihasuunnittelusta, opetuksesta ja neuvontatyöstä. www.puutarhastudio.fi 
Itämaisen tiedon lahjakas ja monitaitoinen osaaja, fengshui-konsultti Rauli Pitkänen opettaa kiinalaisen astrologian 9Kin osuuden. www.raulipitkanen.fi 

Sitovat ilmoittautumiset koulutukseen viimeistään 20.7.2020. Ilolla ja Valolla toivotan sinut tervetulleeksi mukaan energioiden kiehtovaan maailmaan! 
Pyydä tarkemmat esitteet: Kirsi Niemelä 040 5384927 kirsi@kirsiniemela.fi www.kirsiniemela.fi

Tervetuloa!

Copyright TÄHTITIETO 2020, all rights reserved.
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän