TAPAHTUMA

Kosmiset kontaktit ja Maan ulkopuolisesta elämästä

Lauantaina 4.2.2023 klo 10–16
Kukkaismäki, Laurilantie 24, Jämsä

Uskotko siihen, että maan ulkopuolella on elämää? Oletko nähnyt, tuntenut tai aistinut koskaan paranormaaleja asioita? Oletko tavannut ufo-olentoja, tai miettinyt mitä ne oikeastaan ovat? Oletko koskaan tähyillyt taivaalle ja miettinyt universumin arvoituksia?

Kontaktihenkilönä, kirjailijana, luennoitsijana Kalevi Riikonen on tullut vuosikymmenien kuluessa tunnetuksi ympäri Suomea. Hän on ollut puolet elämästään, eli yli 35 vuotta, tietoisessa yhteydessä Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden vierailijoihin. Saamastaan ainutlaatuista kokemusperäisestä tietotaidosta, voivat asioista kiinnostuneet ammentaa vinkkejä virikkeineen siihen, kuinka voidaan olla turvallisesti yhteydessä muihin olevaisuuden sivilisaatioihin.

Hänen kauttaan on välittynyt runsaasti ihmiskuntaa ja planeetta Maata koskevaa tietoa ja opastusta. Kalevi on jakanut saamiaan tietoja ja taitoja paljon mm. luentojen ja mittavan, sisältörikkaan kirjallisen tuotantonsa välityksellä. Kaksi sanaa: ”Kohtalon Varajoukot” avasivat tietoisemman ulottuvuuksien välisen yhteistoiminnan perusteet jaettavaksi eteenpäin.

Ufokosminen lähestymistapa sävyttyy päivän teemassa, menemme monien ulottuvuuksien, sekä ajallisesti tärkeimpien paikallisten tapahtumien sisällön kautta henkisempään yksilöminuuden voimaan. Kokemuksen ja käytännön kautta voit omakohtaisesti, sekä itsenäisesti myös myöhemminkin soveltaa saamiasi virikkeitä vinkkeineen käytäntöön omassa arjen elämässäsi.

Tilaisuuden toteuttaa Tähtitieto www.tahtitieto.fi  

 

Sitova ilmoittautuminen:

Sähköpostitse: starinfo@tahtitieto.fi
Tekstiviestillä: Kalevi 0400 468 207

à
Ilmoittaudu mahdollisimman pian!

 

Hinta ja osallistuminen:

• 45 €. Maksu paikan päällä käteisellä, tai kortilla.
• Halukkaille 10 € /hlö hintaan: keittolounas, 2 kpl kahvit/teet kahvileivällä 

Paikalla saatavana Kalevin tuottamaa kirjallisuutta vuosien ajalta. Myös uusimmat teokset ovat mukana.


YKSITYISKONSULTAATIOT
Sunnuntaina 5.2. klo 9 – eteenpäin

Voit kysyä kosmisesta alkuperästäsi tai karmaattisista ja henkilökohtaisista asioistasi, joihin Kalevi vastaa mm. numerologian avulla:

Hinnat:
15 min / 20 €
30 min / 35 €
45 min / 50 €.

Varaukset:
Sähköpostitse: starinfo@tahtitieto.fi
Tekstiviestillä: puh 0400 468 207. 

Konsultaatiot mahdollisia myös muille kuin päivän ohjelmaan osallistuville.
Maksu konsultaation yhteydessä käteisellä, tai kortilla.