Tapahtumat

Webinaari

Tiistai 30.11.2021 klo 19.00 – 20.30.
Kalevi Riikonen, Ajan virran ajatuksia osa 2
TAMPEREEN UFO RY 

Tähtitieto ry:n perustaja, tähteläinen sekä ufo- ja paranormaalien kokemusten tulkki Kalevi Riikonen kertoo webinaarissa aiheesta Ajan virran ajatuksia. Aiheet pohjautuvat Riikosen samannimiseen kirjaan, jossa Riikosen sisältöä täydentävät vierailevien kirjoittajien artikkelit.
Webinaarin teemat kokoavat yhteen elämän suuren tarkoituksen ja ohjaavat meitä laajamittaiseen elämänkatsomukseen. Riikonen tekee webinaarissaan katselmuksen ikiolevaisen tarkoituksesta planeettamme henkiseen kehityslinjaan aikojen saatosta tähän päivään. 
Webinaari on paikasta riippumaton verkkotapahtuma. Voit osallistua omalla kotikoneella, tablet-laitteella tai kännykällä. Liity mukaan klikkaamalla viereistä kuvaa tai kopioimalla linkki: 
https://us02web.zoom.us/j/191581839?pwd=bEN5UncrV0pvYUtqeDJzK0VvUThXdz09 
Meeting ID/Kokouksen ID: 191 581 839 (tarvitaan kännykällä tai tablettikoneella) Password/Salasana: ufo 
Virtuaalinen webinaaritila netissä aukeaa noin 15 min. ennen webinaarin alkua. Webinaari tallennetaan. Tervetuloa kaikki mukaan!

Ajanteemameditaatio

Keskiviikko 1.12.2021 klo 19 - 20:30
TÄHTITIETO, Kankaanpääntie 94, 04500 MÄNTSÄLÄ

Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen, ajan teemaan kohdennetun tehoharjoituksen.
Ei ennakkoilmoittautumista
Osallistumismaksu 5 €
Meditaation ohjaa Hanna-Maria
Teetarjoilu

Kosminen taidekurssi taiteen 17 prinsiippiä: perus- ja jatkokurssit

Lauantai ja sunnuntai 4 - 5.12.2021 
Brusia - Luovatila
Koulumäentie 11
HARTOLA

Hiljennymme voimistamaan omaa luovuutta. Piirrämme, maalaamme ja liikumme luonnon rytmissä. Syvennämme väri- ja muototyöskentelyämme sekä ilmennämme yksilöllisyyttämme eri ulottuvuuksissa. Jokainen voi inspiroitua taidetyöskentelyssään omaan paikkaansa luonnon ja maailmankaikkeuden moninaisuudessa. 
Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään intuitiota ja tietoisuutta taiteen ja liikkeelle panevan luovan virtauksessa. Myös lapset ja nuoret ovat tervetulleita. Alle 7 v aikuisen kanssa. 
Ohjaaja kuvataiteilija ja taideopettaja Marja-Leena Koivisto, Pilvipaimen (Free Vedic Art) 
Kurssiin sisältyy Kalevi Riikosen ja Hanna-Maria Hakalan, Tähtitieto ohjaamat: 4.12. klo 16 – 18 Luova liike 
Löydä omassa sisäisessä hiljaisuudessasi sielullista musiikkiin eläytymistä ja sen herättämien tunnekokemuksen ilmentämistä. Koe tanssi ja liike tasapainottavana tilana. Erilaisia tanssiaskeleita ja rentoa yhdessäolemista. 5.12. klo 15 – 17 Ihminen ja luonto ovat yhtä- luontomeditaatio. 
Tunnustelemme ja koemme erilaatuisia luonnon Elämän Energioita. Harjoittelemme hiljaisuudessa työskentelemään niillä luonnossa. 
Hinnat: 1 päivä 60 € / 2 päivää 120 € (ei yöpymistä) tai la-su 170 €, jolloin kurssimaksuun sisältyy opetuksen lisäksi täysihoito yöpymisineen: lähi- ja/tai luomukasvisateriat ja kahvi/tee sekä kurssimateriaalit. Voit ottaa myös omia materiaaleja mukaan. 
Huom! Ilmoittautuminen sähköpostilla mleena.koivisto@gmail.com tai tekstiviestinä 0400 877 664 Majoituspaikkoja on 14, varaa paikkasi pian! Kurssipaikassa asuu myös lemmikkejä. 
Voit maksaa kätevästi ennakkoon kurssimaksusi Tmi Humanite FI3650390620054357 
Lämpimästi tervetuloa!

Valta ja vastuu kosmisissa kontakteissa

Sunnuntai 12.12.2021 klo 11 - 16 
Art Housen kerhotila,
Ahlströminkatu 8, 
VARKAUS 

(Käynti sisäpihan puolelta)

Vastuut kosmisissa kontakteissa. Mikä on kontaktien tarkoitus? Miksi joistakin voi tulla kontaktihenkilöitä ja toisista ei? Mitä ovat negatiiviset elementaalit ja miten ne vaikuttavat? Opi  kuinka voit löytää mahdolliset omaan energiakenttään kiinnittyneet epäedulliset elementaalit, 
niiden poiston ja niiltä suojautumisen. Saat tietoa millä tavoin henkilö "oirehtii", jos sellainen vaikuttaa kiinnittyneenä, tai on energiakentässä? 
Tarkastelemme ulkopuolisia sidosvaikutteita, sekä elämän laatua haittaavia ohjelmointeja. Kuinka energiakanavoinnit tehdään ja mitä kaikkea tulee huomioida? Miten kanavointi ohjataan perille asti oikeaan kohteeseen. 
Sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä itseäsi kiinnostavista asioista seminaarin aikana. 
Joulupuuro, suolaiset ja makeat herkut, kahvi sekä tee pitävät sinut virkeänä koko päivän. 

Ilmoittaudu Marja-Liisalle sähköpostilla sunnybeach.dolphin@gmail.com tai tekstiviestillä Kaleville  0400 468207 tai sähköpostilla starinfo@tahtitieto.fi 
Muista mainita ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.
Osallistumismaksu käteisellä: 50 € / hlö 
Hinta sisältää seminaarin, tarjoilut sekä henkilökohtaisen 5 min. selvänäkökonsultaation Kalevilta. 

Mukana Kalevin uusimmat VEY, KKK ja AVA – kirjat, vaikka pukinkonttiin, osallistujille erikoishintaan. Art Housea vastapäätä tien toisella puolella on Uimahallin parkkipaikka, jonne voit pysäköidä autosi. 

Planeettaenergisointi 

Keskiviikko 15.12.2021 klo 19 - 20
TÄHTITIETO, Kankaanpääntie 94, MÄNTSÄLÄ

Teemme visuaalisesti ohjatun kolmivaiheisen värienergia-harjoituksen.
Ei ennakkoilmoittautumista
Ei osallistumismaksua
Meditaation ohjaa Hanna-Maria
Teetarjoilu

Ykseyden meditaatio

Planetaarisen Rauhan, Tasapainon ja Harmonian, ykseyden meditaatio 21.12.2021 klo 19 paikallista aikaa ympäri Maa-planeetan siellä missä olet.
 
Pyydämme Sinua yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa keskittymään Korkeimman Itsesi ohjauksessa RAUHAN, TASAPAINON, HARMONIAN Ykseyden Energiakolmiovoimaan. Tunnistele sielussasi mitä nuo kolme olevaisuuden perusenergialaatua: RAUHA, TASAPAINO, HARMONIA, merkitsevät Sinulle tai mitä niiden toteutuminen voisi käytännössä fyysistyneenä tarkoittaa koko ihmiskunnalle. 
Riippumatta yksilökohtaisista mielipiteistäsi, olemme ihmiskuntana yksi kokonaisuus. Maa-planeetta on yhteinen kotimme, jossa olemme samaa perhettä keskenämme. Pyydämme viemään yhteistä viestiämme eteenpäin.

Uuden Vuoden 2022 energia-avaus

Perjantaina 31.12.2019 klo 22.00 – 01.00 
Tähtitieto, Kankaanpääntie 94, MÄNTSÄLÄ 

Teemme visuaalisesti ohjatun vuoden vaihteen tietoisuuden, harmonian, rauhan ja ykseyden värivaloenergia-harjoituksen. 
Nyyttikestit! Tarjolla teetä ja pientä purtavaa 
Ennakkoilmoittautuminen suotavaa tekstiviestillä Kalevi 0400 468207 tai s-postilla starinfo@tahtitieto.fi 
Meditaation ohjaa Hanna-Maria 
Olkaa "langoilla" myös eri paikoissa ja matkojen takanakin asuvat. Ykseyden Henkinen Voima ei ole sidottu paikkaan, aikaan, eikä tilaan. 

IKIAIKAISET TOTUUDET, UUDET TULKINNAT
TOIVOTTU UUSINTA

Sunnuntai 16.1.2022  klo 11 – 16 
Rajatiedon erikoiskirjasto & StudioRajatieto 
Luutnantinpolku 7,  00410 HELSINKI

Nostalginen yhteenveto Kalevin ”matkasta” 35 vuoden ajalta
Puolet maallisesta matkasta Kohtalon Varajoukoissa, mitä on toteutunut ja mitä ei? Mistä sai puhua ja mistä ei? Pyyhimme pölyt vanhoista luentokansioista ja kaivoimme piirtoheittimen esiin. Nyt näytämme mitä ennustettiin tapahtumaan  jo kauan sitten. Tulet huomaamaan miksi painotamme tietoisen suojauksen avaamista ja oman voimakeskuksen vahvistamista, yksilötasoilta sieluminuuden korkeampaan ohjaukseen. Kuinka ja miten toimia monien yhtäaikaisten arjen haasteiden keskellä? Kaikkea tietoa ei voi painaa kirjoihin, eikä julkaista netissä. Mielenkiintoisimmat keskustelut käydään aina paikan päällä. 
Ennakkoilmoittautuminen tekstiviestillä 0400 468207 tai sähköpostilla starinfo@tahtitieto.fi 
Tilaan mahtuu rajattu määrä osallistujia. Nopeat syövät hitaat!
Osallistumismaksu on 50 € sisältäen kasvislounaan sekä, iltapäiväkahvin / teen lisukkeineen, sekä lyhyen henkilökohtainen selvänäkökonsultaation Kalevilta. 
Tervetuloa!
Paikalla saatavana vuosien aikana toteutunutta kirjallisuutta, Universaalista Opetusta Kosmoksesta, sekä Valo Elämän Yhdistäjänä, Kohti Kosmista Kansalaisuutta, Ajan Virran Ajatuksia…

Fengshui-konsulttikoulutus Mäntsälässä 2020-2022

Intuitiiviseen lähestymistapaan ja energiatyöhön painottuva Fengshui-konsulttikoulutus alkoi Mäntsälässä elokuussa 2020. 
Koulutuksen sisältö 
Konsulttikoulutus sisältää päivitetyn paketin vanhaa viisautta yhdistettynä uuden ajan energiatyöhön. Intuitiivinen fengshui perustuu viiteen elementtiin ja niiden intuitiiviseen käyttöön sekä herkkyyteen tunnistaa energioita ja asiakkaan tarpeita. Klassinen fengshui perustuu laskennallisiin menetelmiin ja ilmansuuntiin. Astrologia osuudesta opimme neljän pilarin menetelmän; BaZin ja viiden elementin menetelmän; 9 Ki ́n ja niiden soveltamisen konsultointia tehtäessä. 
Energiapuhdistus osuudessa opimme tilapuhdistuksen tekemisen, energioiden kartoituksen ja harmonisoinnin. 
Koulutukseen sisältyy fengshui-konsultin henkilökohtaisen kehityksen osuus ja paljon harjoituksia käytännön konsultoinnista. 

Koulutus koostuu 24 opintopäivästä (12 viikonloppua), etätehtävistä, käytännön harjoituksista ja päättökokeesta. Koulutus tapahtuu noin kerran kuukaudessa viikonloppukursseina, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 9-16. 
Kurssipaikka on Kankaanpääntie 94, Mäntsälä. Kurssipaikalla on muutama edullinen retkimajoituspaikka, joita voit tiedustella ilmoittautumisen yhteydessä. 
Julkiset liikenneyhteydet Haarajoen ja Järvenpään asemille, joista noudetaan. 

Hinta Kurssiviikonlopun hinta on 235 €/henkilö, sis. alv 24 %. Hintaan sisältyy opetus ja kurssimateriaali. Viikonloppu maksetaan aina opiskelun yhteydessä. 
Opiskelussa käytettävien kirjojen hinta on noin 50 €. Fengshui-kompassi hankitaan opiskelun aikana ja sen hinta on noin 80-100 €. Halutessasi voit varata kurssiruokailun hintaan 25 €, joka sisältää molempina päivinä lämpimän kasvisruoan sekä iltapäiväkahvin/teen lisukkeineen. 

Konsulttitodistus 
Koulutus antaa itsenäisen fengshui-konsultin työssä tarvittavat tiedot ja taidot sekä oikeuden käyttää fengshui - konsultti nimikettä. 
Todistus annetaan jokaiselle kaikki kurssin osiot ja kotitehtävät hyväksytysti suorittaneelle, päättökokeen läpäisseelle henkilölle. Koulutus antaa valmiudet jatkaa myöhemmin klassisen fengshuin koulutuksessa, jossa keskitytään kompassityöskentelyyn ja klassisen fengshuin menetelmiin. 

Kouluttajat Vastuukouluttajana toimii fengshui-konsultti Kirsi Niemelä
-Olen toiminut päätoimisesti konsulttina ja opettanut fengshui-kursseja vuodesta 2000. 
Vuosina 2002 ja 2004 opetin intuitiivista fengshuita European School of Fengshuin konsulttikoulutuksessa, jossa vastuukouluttajana oli Anja Banks. Vuodesta 2007 lähtien olen toiminut vastuukouluttajana konsulttikoulutuksissa, sekä Helsingissä että Jyväskylässä. Haluan jakaa pitkän kokemukseni konsulttina toimimisesta ja antaa hyvät työkalut energiatyöhön. Vahva intuitiivinen otteeni ja energeettisiä rakenteita vahvistavat harjoitukset ohjaavat opiskelijoita koko kurssin ajan, tehden opiskelusta mielenkiintoisen henkilökohtaisen matkan. 
Hortonomi, fengshui-konsultti Sari Weckström opettaa puutarhafengshuin osuuden. Sari Weckströmillä on vuosien kokemus pihasuunnittelusta, opetuksesta ja neuvontatyöstä. www.puutarhastudio.fi 
Itämaisen tiedon lahjakas ja monitaitoinen osaaja, fengshui-konsultti Rauli Pitkänen opettaa kiinalaisen astrologian 9Kin osuuden. www.raulipitkanen.fi 

Vastuukouluttaja: Kirsi Niemelä 040 5384927 kirsi@kirsiniemela.fi www.kirsiniemela.fi

Tervetuloa!

Copyright TÄHTITIETO 2020-2022, all rights reserved.
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän