Kirjat ja Videot

Kirjat

Tutustu Kalevi Riikosen kirjoihin ja tilaa omasi!

VIDEOT 2020-2022

Videoita viime vuosilta

Ajankohtaisten asioiden näkökulmia 18.1.2022

ATOMIstudio: Kalevi Riikonen AJAKOHTAISTEN ASIOIDEN NÄKÖKULMIA. Tuhti tietopaketti. Striimattiin livenä 18.1.2022

Yölähetys 20.12.2020

"Vuoden viimeinen RTV:n yölähetys pidettiin studiolla 20.12.2020. Vieraana oli Kalevi Riikonen. Kolmen ja puolen tunnin mammuttikuunnelmassa rautaisannos tuhtia kosmista keskustelua." - Timo Tahvanainen

Astrologi Kaarina Pääkkösen yllätysvieras

"Astrologi Kaarina Pääkkösellä on yllätysvieras, joka on syntynyt samana päivänä ja vuonna Kaarinan kanssa. Vieras on siis päivälleen saman ikäinen kuin Kaarina ja lisäksi vieras on tunnettu luennoitsija ja kirjailija. Kuka hän on? Se selviää videosta." - Asko Nummela

Kohtalon varajoukko 2020

"Kalevi Riikonen (s. 1950) on yksi parhaiten tunnettu Suomalainen UFO kontaktihenkilö. Tässä mini-dokumentissä hän kertoo tarinansa. Maarit Saarinen, Mika Leskinen, Jaakko Sorajärvi, Markus Määttä, Erkki Rautio ja Essi Tervonen

Tähtitunti 2018 – 2020

Tähtitunti 1

Aloitusjaksossa studiossa on Tähteläislehden päätoimittaja Asko Nummela, ufokontakti henkilö Kalevi Riikonen ja Tähtitieto ry:stä Hanna-Maria Hakala.

Tähtitunti 2

Toisella tähtitunnilla on Asko Nummelan ja Kalevi Riikosen lisäksi studiovieraina Anne Hirvikoski ja Aleksis Aropelto. Keskustelua walk-in:eistä ja parisieluista.

Tähtitunti 3

Tähtitunnilla Asko Nummelan ja Kalevi Riikosen vieraana ovat Arttu ja Minna. He jatkavat keskustelua parisieluista, jossa Artulla on asiasta vaihtoehtoinen näkemys.

Tähtitunti 4

Askon ja Kalevin vieraana on tällä kertaa Harri Alasalmi ja Hanna-Maria Hakala.

Tähtitunti 5

Askon ja Kalevin vieraana tällä kertaa tanssinopettaja Maija Astikainen. Keskustelun aiheena mm. tanssin terveys vaikutukset.

Tähtitunti 6

Tähtitunti 6:sessa keskustellaan Marja-Leena Koiviston kanssa kosmisesta taiteesta. Studio isäntinä Asko Nummela ja Kalevi Riikonen.

Tähtitunti 7

Seitsemännessä tähtitunnissa keskustellaan kosmisista kontakteista Askon ja Kalevin johdolla. Vieraana valokuvaaja Sini-Kukka Ruoho.

Tähtitunti 8

Tähtitunti 8:ssa Askon ja Kalevin vieraana tavataan Eeva-Riitta ja Kari Rautsi. Keskustelua käydään arvoista ja kosmisesta maailmankuvasta.

Tähtitunti 9

Tähtitunti 9:ssä tavataan Askon ja Kalevin vieraana elämäntapavalmentaja Timo Nissinen. Keskustelun aiheina mm. terveelliset elämäntavat.

Tähtitunti 10

Tähtitunti 10:ssä keskustellaan Fengshuista. Askon ja Kalevin vieraana fengshui konsultti Kirsi Niemelä.

Tähtitunti 11

Tähtitunti 11:ta käsitellään ravitsemusta. Tiedossa tiukka tietopaketti ravinnosta ja terveydestä ravitsemus asiantuntija Annika Karppelinin tuomana.

VIDEOT 2010 – 2019

RTV yöradio

RTV yöradio - vieraana Kalevi Riikonen 6.12.2019 Shadow Camera "RTV:n Yöradion ensimmäisen lähetyksen vieraana oli 2.12.19 Kalevi Riikonen. Yön aiheena oli Avaruudelliset kontaktit. Lisäksi Kalevi antoi numerologisia tulkintoja kuuntelijoiden syntymäaikojen perusteella."

Kosminen tietoisuus

Luento Kosminen Tietoisuus / Kalevi Riikonen 15.1.2019 Kalevi Riikonen luennoi kosmisesta tietoisuudesta. Kuvaus Asko Nummela

RTV:n luennolla sarjassa: Kalevi Riikonen

RTV:n luennolla sarjassa: Kalevi Riikonen 27.11.2018 Shadow Camera "Kalevi Riikonen lienee tämän hetken tunnetuin suomalainen ns. ufo-kontaktihenkilö, joka kertoo tapaavansa vieraiden sivilisaatioiden edustajia. Tässä luennossa hän käsittelee kosmista tietoisuutta. Audiokorjattu versio."

Kalevi Riikonen - Matkalla tähtiin

Kontaktihenkilö Kalevi Riikosen tarina. 25.11.2018 Shadow Camera, Timo Tahvanainen

Kalevalaisen tiedon vartijat

Sammon juhlat: Kalevi Riikonen ja kalevalaisen tiedon vartijat 10.6.2017 Shadow Camera Rajatieto TV oli taltioimassa Rajatiedon yhteistyö ry:n järjestämässä Sammon Juhlissa Tampereella keväällä 2017 Kalevi Riikosen luentoa Kalevalaisen tiedon vartijat.

Rajatieto TV:n ufoilta 2016

Rajatieto TVn ufoilta 13.11.2016 Shadow Camera "Pidimme tässä taannoin Rajatieto TV:ssä ufoillan, jossa vierainamme paikalle olivat saapuneet kontaktihenkilö Kalevi Riikonen, kontaktitutkija Tapani Koivula ja neljännen asteen yhteyden kokenut Arttu Tuomela. Tässä ohjelmassa saamme nähdä ja kuulla mitä tapahtuu, kun nämä herrat saapuvat saman pöydän äärelle keskustelemaan."

Kalevi luennoi Hengen- ja Tiedon messuilla 2016

Kalevi Riikonen luennolla hengen ja tiedon messuilla Tampereella 2016 Shadow Camera "Kalevi Riikonen, Suomen tunnetuin kosminen kontaktihenkilö luennoimassa huhtikuussa 2016 Rajatiedon yhteistyö ry:n järjestämällä Tampereen Hengen- ja tiedon messuilla."

Katse taivaalle!

Julkaistu: 25.3.2014 "Uskontohistoriallisesti ufologia ja ufokokemukset selittyvät pääosin länsimaisen esoterian, kristillisyyden ja kansanuskon modernina jatkumona." Ufokokemuksista löytyy Jaakko Närvän mukaan lukuisia vastaavuuksia esimerkiksi keijuperinteisiin ja samanistiin tarinoihin. Lähetyksessä aistittiin lisäksi kosmisia virtauksia ufokontaktihenkilö Kalevi Riikosen kotona. Toimittajina Perttu Häkkinen ja Panu Hietaneva.

Veden viisautta vuorilta

"Veden viisautta Himalajan vuorilta Tiibetistä toukokuussa 2014 Parantajien Laaksossa yhteiseltä ryhmämatkaltamme. Mahtavat ovat maisemat siellä päin tätä planeettaa. Olimme kahdeksan vuorokautta telttamajoituksessa pitkin ja poikin Himalajaa. Korkeimmillaan luontoretkemme telttakylä oli yli 4800 m korkeudessa." Kalevi Riikonen

Radio NWO Havaintoja

Radio NWO Havaintoja 2.10.2013 ohjelmassa vieraana oli ufokontaktihenkilö ja henkinen elämäntapayrittäjä Kalevi Riikonen. Ohjelman juonsi Teemu Vehkala

Kalevi Bassoradiossa 2012

Ufokontaktihenkilö ja elämäntapayrittäjä Kalevi Riikonen oli Bassoradion vieraana 30.11.2012 Aiheina olivat mm. - Kontaktitenkilöiden alkuperä - Tietoisuuden evoluutio - USA:n hallituksen salainen yhteistyö eri alienrotujen kanssa - Ydinohjuksen katoaminen skandinavian yläpuolella vuonna 1987 Julkaisija Teemu Vehkala

We Do Exist

We Do Exist - Viikonloppu Juhan af Grannin kanssa Trailer 4.1.2011 "Tämä on kolmas traileri Juhan af Grannin Ufoja ja Paranormaaleja ilmiöitä käsittelevästä dramatisoitujen dokumenttien trilogiasta. Nämä dokumentit esitetään We Do Exist - Viikonloppu Juhan Af Grannin kanssa -tapahtumassa Lahden Kino Iiriksessä 14.1 - 16.1.2011. Juhan on itse luvannut tulla tapahtumaan ja alustaa jokaisena päivänä esitettävän sarjan itse! Tapahtuman järjestää Kellarikino yhdessä Päijät-Hämeen Elokuvakeskuksen kanssa. Lisää trailereita on tulossa!"

Kalevi Riikonen Tukholmassa

UNIVERSELL UNDERVISNING FRÅN KOSMOS käännöskirjan esittely Tukholmassa Ruotsissa 2010.