Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Lankanumeromme ei ole enää käytössä!

Julkaistu 07.10.2017

Vapautimme lankapuhelimen palveluksesta

Lankapuhelimemme on monien vuosien ajan ”reistaillut” luonnottomalla tavalla. Välillä ovat olleet lankalinjat epäkunnossa toista viikkoa ja kun asiaa tiedustellaan ”syytä ei tiedetä” tai ”kyseessä on valtakunnallinen laajempi vika”. Näin sieltä Elisalta ”sävelletään” syiden selityksinä. Merkillistä tässä on ollut, että luonnottoman usein ENNEN kurssien alkua puhelinongelmat ilmestyvät kuvioihin. Joskus jopa edellisellä viikollakin. Kuinka sitten ilmoittautuminen voi tapahtua, jos linjat eivät toimi. Käytimme siihen aikaan 98 % soitoista lankapuhelinta kännyköistä lähtevän haitallisen ”paistantasäteilyn” vuoksi, tai korkeintaan parin prosentin verran kännykkää kädetvapaa-piuhalla.

Koska isoissa asioissa sattumia ei ole, niin tänään juuri kirjan kirjoittamisen aikana tapahtui seuraavaa: useiden kokeilujen jälkeen yritin purkaa lankapuhelimen vastaajaa. Joka kerran luurista kuului vain epämääräistä rahinaa. Vastaajan viestien kuunteleminen ei millään onnistunut. Tästä ”innostuneena” päätin nyt ja tässä 6.10.2017 klo 11, lopultakin irtisanoa lankaliittymän sopimuksen Elisalta. Pääsivät ryökäleet tavoitteeseensa, jonka tavoitteena koko Suomessa on lankasysteemien alasajo. Tätähän ne olivat yrittäneet saada aikaan kohdallamme jo vuodesta 1999 saakka. Olimme olleet ainut 09-alkuinen alueellamme, muiden 019-alkuisten joukossa.

Ulkopuolisten ”urkkijoiden” oli aikaisemmin vaikeampi salakuunnella lankapuhelimia, sillä se edellytti linjaan ja järjestelmään tunkeutumista, mutta myös valtakunnalliseen lankaverkkoon sisälle pääsyä. Supo ja muutamat muutkin tahot sitä tekevät koko ajan, luonnollisena osana heidän ”toimintaansa”. Langattomia laitteita voidaan erittäin helposti salakuunnella ilman kryptausta, mutta tämäkään ei ole enää aikamme teknologiassa mikään este monenmoiselle urkinnalle.   

Lue lisää »

Taina Tuulian kysymyksiä Kaleville

Julkaistu 09.08.2017

Henkinen kasvu ei ole vain oman hyvinvoinnin kehittämistä, vaan sen tavoitteena on luoda koko ihmiskunnalle hyvinvoivana yhteys Jumalallisuuden harmoniseen olemustilaan. Kuinka voimme edesauttaa sen kehityssuunnan toteutumista?

-        Auttamalla itseämme henkistymään Korkeamman Itsen ohjauksessa sielumme kautta, saamme todentumaan parhaan mahdollisen tuloksen kokonaisuudessa. Tietoisella tahdolla suoritettu planetaarinen energiatyöskentely voisi kuulua jokaisen henkisesti heränneen yksilön arkirutiineihin. Esim. värivalovisualisoinnit, rauhoittava musiikki, laulut ja mantrat, oikealla ja viisaalla tavalla valittuna, toimivat helpottavina apuvälineinä tarpeen mukaan.

-        Laadukkaamman ja oikeudenmukaisimman valinnaistiedon eteenpäin viennissä voi jokainen parhaalla ymmärryksellään käyttää jatkumonaan lähipiiriään. Kuitenkin suora tyrkyttäminen saattaa tuottaa enemmän vastustusta, kuin vapaamuotoinen ja spontaani tilannekohtainen viestintä olosuhteet huomioiden. Täytyy vain yrittää parhaansa mukaan tunnistella eri tilanteissa, milloin pitää puhua ja milloin tulee puolestaan vaieta.

-        Omakohtainen valinta aivan arkipäivän elämäntavoista alkaen, veden laatuun, ravinnon luomuperäisyyteen, ympäristömme saasteen rasitteisiin ja keskinäiseen, yksilöstä ulospäin olevaan laadulliseen kanssakäymiseen saakka, ovat suurimmat yksilöön kohdistuvat haasteet aikamme ulkoisesta ympäristöstä. Keskinäiset karmaattiset yksilöiden, ryhmien ja suurempien sielukeskittymien väliset elämänenergian tasapainotukset haastavat jokaisen hengen tien kulkijan käyttämään sielunsa kapasiteettia ymmärryksensä mukaan, joskus jopa inhimillisyyden äärirajoille saakka.

-        Nykyteknologia mahdollistaa sosiaalisen verkostoitumisen, jopa reaaliajassa ympäri planeettaa. Tämä on sellaisenaan suuri tilaisuus laajamittaiseen asenteiden muokkaamiseen, viisaalla tavalla toteutettuna, jopa ennen kokematon mahdollisuus uskomusjärjestelmien uudelleen päivitykseen, positiivisessa tarkoituksessa. Samalla myös kriittisen tietoisuuden massavoiman eteneminen vauhdittuu oikeassa tasapainon suhteessaan.

-        Jokaisen yksilön itsenäiselle tietoisuuden tasolle ja ymmärrykselle asetetaan nyt vertaansa vailla oleva mahdollisuus edesauttaa omalta osaltaan planetaarista tietoisuuden evoluutiota maailman palvelijana, elämän oppilaana ja sisäisen hengen tien ulkoisena fyysistäjänä. Jokaiselle yksilön pyrkimykselle ja vilpittömälle yritykselle, sisäisen ulottuvuuksien ohjaavat tahot reagoivat toiminnan tasapainoa vastaavalla henkisenergisellä kohdennusvirtauksellaan!

-        Planetaarisen Henkisen Hätäapuhallinnon ohjaukselliset järjestelmät ovat saaneet vahvemmat oikeudet puuttua omalla virtauksellaan erilaisiin tilanteisiin, jotka aikaisemmin olivat heidän osaltaan vahvistamattomia. Suuren merkityksen Maan piirin kannalta antaa tapahtumalinjausten ankkuroiminen tulevaisuuden suunnitelmiin, korjaamaan vallitsevaa paikallista arvojen luomaa ja itseään ylläpitävää uskomustajunnan energiakenttää, yksilöiden ja erilaisten ryhmittymien arjessa.  

Lue lisää »

Voihan voikukka!

Julkaistu 02.04.2017

VOIKUKKAKIRJA -tietokirjan ENNAKKOTILAUSTARJOUS!!

Voikukkatietoutta peltomyyrän perspektiivistä kansakuntien kohtaloihin ja kaikkea siltä väliltä. 104 sisältörikasta sivua & runsas kuvitus.

31,50 € Ennakko-ostajan hinta 28 € (sis. toimituskulut). Kirja ilmestyy toukokuussa. Etu voimassa 20.05. 2017 asti tai niin kauan kuin kirjoja riittää.

Maksuyhteys: FI27 3939 0022 7743 68 SBANFIHH

Maksettuasi ota yhteys mkouvo@gmail.com ja sovi kirjan toimitustavasta.

Voikukkaisin terveisin,

Matti Kouvo

Lue lisää »

Kalevalaisen tiedon vartijat

Julkaistu 16.03.2017

Suomen itsenäisyyden 100 - vuotisen historian aikana kansallisuutemme erityispiirre, lavatanssikulttuuri on aina elänyt muutoksineen ajan hengen mukaan! Suomalaisuuteen kuuluu pitää "ilmaa" ympärillä oleviin ihmisiin, enemmän kuin monen muun maan kansalaisten vastaava luonteen ominaisuus laadultaan yleisesti ilmentää. Kahdessa paikassa perisuomalainen väljyyden tarve ohitetaan; saunassa saatetaan olla ilkosillaan aivan tuntemattomien ihmisten keskellä, toinen paikka on perinteiset lavatanssit, jossa päästetään aivan tuntematonkin ns. iholle kiinni.

Kansalliskulttuurimme erikoispiirrettä tanssilavojen sosiaalisessa vuorovaikutuksessa tanssien kautta, on menneen sadan vuoden aikana ehtinyt kokea moni sukupolvi maassamme. Kun lähestytään asian luonnetta ihmisyhteisön sielullisen magnetismin näkökulmasta, niin saadaan erikoispiirteelle selkeyttä. Suomen kansallisen sielunsäteen energian laatu näyttää olevan I – säde.

Tämän säteen edistyneenä maailmanpalvelijana Suuressa Suunnitelmassa, toimintasi on Korkeimman Ikiolevaisen Tahdon ja Tarkoituksen istuttaminen ihmismieliin. Menettelet voimallisesti ihmiskunnan keskuudessa vaikuttamalla ideoillasi, painottamalla yleviä hallitsevia Planetaarisen Tarkoituksen periaatteita niiden sisällön omaksumista varten.

Ne yksilöt, kellä on astrologisessa kartassaan OinasLeijona tai Kauris (myös Neitsyt, Jousimies tai Kalat), kokevat kansamme henkisen tehtävän itsessään paljon voimakkaammin kuin muiden kosmisten energioiden laadullista virtausta ilmentävät. Suomen muinainen Kalevalainen henkinen perintö on ollut kauan kätkettynä "tuhon voimilta". Kun suuret syklit vaihtuvat, Kalevan Tyttäret ja Pojat kehollistuvat aika ajoin tehtävänään saattaa eteenpäin oman osansa Suuresta Suunnitelmasta...

Tähän "Kätkettyyn" Tietoon koodeina liittyvät esoteerinen Tähti, symbolina Leijona ja värikoodina on sininen ja valkoinen. Värit ovat myös karman ja karmallisen opetuksen värejä. Näihin kahteen väriin on kätketty täydellinen pelastustie. Värit liittyvät myös kahteen eri enkelijoukkoon, jotka ”taistelevat” ihmisten rinnalla tiettyä orjuuttavaa, materiaan samaistumiseen vievää suunnitelmaa vastaan... Koskaan ennen ihmiskehotietoiset olennot eivät ole voineet toimia näin yksilökohtaisen täsmällisesti ja laajasti ulottuvuuksien välisissä yksilösielun minuusrakenteissaan, sielukehityksensä mukaisesti, korkeampiin sisäisiin maailmoihin ja Maa-planeettamme ulkopuolisiin kosmisiin tahoihin nähden.

Sillä tiedä, että ulkoisesti toimivat ja orjuuttavat tuhon voimat ovat jälleen liikkeellä tuhotakseen Sisäisen Tiedon Kantajat. He yrittävät käyttää valtaansa luomalla kaoottisuutta ja alistavaa pelon raskaiden energioiden värähtelyjä eri muodoissaan, hallintayritystensä tarkoituksiin. Tällä kertaa Meitä Sisäisen Valon lähettiläitä on hyvin paljon enemmän kuin on ollut koskaan aikaisemmin nykyisen ihmiskunnan aikana. SiriusSanat KumaraShamballa ja Suomi ovat samassa Suuressa Kosmisessa Säteessä.

Kansallinen henkinen tehtävämme aikamme materiaalisessa manifestoitumassa, on selventää ja tuoda fyysistymään todellinen Tietoisuuden Valo, aineen sulkevasta / orjuuttavasta tietämättömyyden pimeydestä. Virittää ja tuoda ilmentymätön ilmentymään kaikkeen käytettävissä oleviin kansainvälisen vuorovaikutuksen kanaviin. Aikamme vahvin energiavuodatus fyysistyi Urho Kaleva Kekkosen aktiivisesta toimesta v. 1975 aikoihin idän ja lännen vastakkaisten näkemysten edustajien allekirjoittaessa Helsingissä kylmän sodan päättäviä julkilausumia. 

Tehtävänämme planetaarisessa polttopisteessä, Suomen Sielun säde-energian voimassa, on auttaa ja tukea kansallista Suomen persoonan IV–säteen - ylevämpien ominaisuuksien yhteistyön, ymmärryksen ja tasapainon - näkemysten ja arvomaailmojen ”sillanrakentajan” tehtäväämme. Olemme rajalla kahden näkemysvoiman välissä, idän ja lännen! Haasteenamme on yhdistää molempien suuntien arvomaailmaa oikealla ja elämää kunnioittavalla tavalla, niiden sisällä olevien henkisten ja universaalis-magneettisten sidosvoimien virtausten avulla.

Universaalinen tehtävämme on toimia erilaisten näkemysten ja maailmojen sillanrakentajana. Samoin myös idän ja lännen erilaisten arvomaailman sisältöjen yhdistävänä sillanrakentajana ja siksi olemme kansojen keskuudessa olevien sidosvoiminen polttopisteessä pohjoisella pallonpuoliskolla! Ainoastaan puolueeton ja SITOUTUMATON poliittinen toimintamalli mahdollistaa kansoja yhdistävän tehtävämme. Jos olet yhden puolella, olet jotakin TOISTA VASTAAN! Lippumme värit ovat pitkältä aikajaksolta perintönä ja kaukaisuuden koodina nykyisyydestä tulevaisuuden ihmiskunnalle!

 

Lue lisää »

Raha energian ilmenemismuotona kurssi 11.2.2017 kiteytettynä, kiitos palautteestasi! ;)

Julkaistu 21.02.2017

Lue lisää »

Amandeo Ananta, yhteenveto Henkikoosteista

Julkaistu 14.02.2017

H.B.Blavatsky
Salainen oppi

Urantia

Kalevi Riikonen
Universaalista opetusta kosmoksesta

KORKEIN TASO

Puhdas henki
Aatma

- Ikivalon säde, joka loistaa aineen pimeyteen pimeyden kautta, kun aine on siihen suostuvainen.

Suuntaaja

- Universaalisen Isän osanen, johon sielu fuusioituu ja joka ohjaa evolutionäärisen olennon matkaa paratiisin saarelle.

Mahaparanirvaaniset (Ikuisen Itsen) käyttövälineet.

Tämä seitsenkerroksinen pääkoostealue sisältää ylimällä osallaan ikuisen itsemme puhtaimmillaan.

Henkinen sielu
Budhi

Buddhi tulee tietoiseksi niiden lisäysten kautta, mitkä se saa Manakselta ihmisen kuolleessa kunkin ruumillistumisen jälkeen.

Persoonallisuus

Persoonallisuus on Universaalisen isän antama uniikki lahja, se on yksi ja ainoa muuttumaton realiteetti muutoin aina muuttuvassa luodun kokemuksessa, ja se yhdistää kaikki muut yksilöllisyyteen liittyvät tekijät.

Paranirvaaniset (henkimielelliset ) käyttövälineet.

Tämä on sisällöltään varsinaisesti sieluosuuden ylempiä kerroksia, joille ovat jalostuneet vain positiiviset ominaisuudet, jotka ovat saavutettu hyvin pitkän kehitysjakson kuluessa.

Manas
Herkästi muovailtava välittäjä.

- Manas on kuolematon, koska se jokaisen ruumillistumisen jälkeen lisää Aatma-Budhiin jotakin itsestään.

Sielu

Suuntaajan ja ihmismielen toiminnan seurauksena syntyy sielu, joka omaa kuolemattomuuden potentiaalin.

Nirvaaniset (alimmat henkimielelliset) käyttövälineet.

Nämä ovat sielukerrostumien ylempiä keskivaiheita. Ylemmät nirvaanisten maailmojen ulottuvuudet ovat hyvin pitkän ja määrätietoisen kehollistumissarjan tulos.

   

Buddhisten ( syytasojen) käyttövälineet

Omaa edellisten käyttövälineiden tavoin seitsemän välikerrosta. Pääosiltaan näiltä tasoilta alkaa jälleensyntyvän ohjelmoinnin vaikutus toteutua maanpäällisessä kehossa.

   

Kausaaliset (korkeamman älykerrosten käyttövälineet.

Tähän katsotaan kuuluvan kolme kerrostumaa. Näiden ylempien osien kautta ohjelmoituu sielumme alemmat kerrokset jälleensyntyvään koosteosaan, samoin jokaisen kehollistuman aikana jumalallisten energioiden laadullistamis tulokset siirtyvät energiallisen informationa buddhisiin osiin.

Kaama

Eläimellisen sielun tyyssija, aistien, vaistojen ja himojen toimintakenttä.

Praana

Elonhenkäys, kullekin elolliselle olennolle elämän antava prinsiippi.

Mieli

Mieli. Ihmisorganismin ajatteleva, havainnoiva ja tunteva mekanismi. Koko tietoinen ja tiedostamaton kokemus. On yhteydessä seitsemään mielenauttajahenkeen.

Mentaaliset (älykerrosten) käyttövälineet

Neljä kerrostumaa. sisältää ylevämpiä henkisempiä älykerroksia ja alempia maanläheisempiä kerrostumia.

Astraaliruumis

Astraalimuoto vetää aina Kaaman (himon) kautta Manasta aineelliseen piiriin. Mutta jos parempi ihminen Manas koetta paeta vaarallista vetovoimaa ja kääntää kaipauksensa kohti Aatmaa, niin Buddhi voittaa ja vie Manaksen mukaansa ikuisen hengen valtakuntaan.

 

Astraalinen(ajatustunne) käyttövälineet

Astraaliset käyttövälineet koostuvat seitsemästä välikerroksesta, joissa sijaitsee ylinnä korkeamman tunnealueen energiat. Alimman tason sisältö koostuu maatason vaikutteista ollen melkein kopio fyysisen tason ulottuvuuksista.

Fyysinen ruumis

Ihmisen fyysinen kuva, joka esittää syntymän arvoituksen.

Fyysinen ruumis

Ruumis on Ihmisen materiaalinen eli fyysinen organismi. Elävä sähkö-kemiallinen mekanismi, joka on luonteeltaan ja alkuperältään eläimellinen.

Fyysinen (ainemaailman) käyttöväline

Fyysinen käyttöväline on, kaikkien tähän saakka hankkimiemme ominaisuuksien tulos, tätä kehollistumaa varten laadittu käyttöväline maatasolle.

(Blavatsky II :259-263 referoitu)

(Urantiaa referoitu)

(Riikonen I :173-178 referoitu)

http://www.amabile.org/finnish/yhtenevaisyydet3.html

Lue lisää »

Mitä pirua päällemme oikein sumutetaan?!

Julkaistu 09.02.2017

Vanhaa asiaa ja myös Suomessakin useampaan kertaan havaittua ja kuvattua.

Ote videokohdasta 1.00.00 - 1.01.23 hujakoilta:

"Onneksi kuulumme hyviksiin, joilla on mahdollisuus voittaa".

"Kaikki kääntyy parhain päin - Kyllä".

"Aavistan, että pääsemme lopulta voitolle".

"Olemme oikeassa ja kaikkeuden järjestys voimineen, ON TULEVA TUEKSEMME"!

"MINULLA ON SELLAINEN TUNNE, ETTÄ AVUKSEMME TULEE VIELÄ SELLAISIA VOIMIA, JOITA EMME EDES OSANNEET KUVITELLA OLEVAN"!

Kun olet katsonut videon ja tunnet velvollisuutesi viedä asiaa osaltasi eteenpäin: TOIMI! Vie tätä huipputärkeää asiaa eteenpäin jokaiselle kansanedustajalle, jokaiseen hallitukseen, jokaiseen ministeriöön ja kaikkeen sinne minne löydät sähköpostiosoitteita. Muista laittaa tietolinkki myös jokaisen ministeriön KIRJAAMON sisällekin!

Olkoon tämä toimintamme perintönä tuleville sukupolville ja Maa-planeetalla oleville KAIKILLE olennoille.

Vielä VOIMME estää etenevät vauriot ennen kuin maaperä ja vedet saastuvat Aluminium, Barium ja Strontium kemikaalikylvöillä. 

https://www.youtube.com/watch?v=kh3uzJk8GYA&feature=share

Lue lisää »

Pitkään odotetut nettikirjat ovat julkaistu!

Julkaistu 24.01.2017

Hyvät ystävät!

Universaalista Opetusta Kosmoksesta kuvitettuna ja aikaisempaa laajempana nettikirjana kolmella kielellä!

 https://www.amazon.com/s/ref=sr_pg_1?rh=k%3Akalevi+riikonen%2Cn%3A283155&keywords=kalevi+riikonen&ie=UTF8&qid=1485161699

 

Lue lisää »

Kiitos!

Julkaistu 15.12.2016

Yksilön vastuu ja velvollisuudet Varkaus 10.12.2016
Kiitokset kaikille innostavasta ilmapiiristä ja mukavasta seurasta! 
Olipa kiva taas tavata.  
Käykää virkistäytymässä Marja-Liisan järjestämässä Cosmic Cafessa Varkaudessa. Ilmoitamme, kun Cosmic Cafe on seuraavan kerran auki.
Lue lisää »

Taina Tuulian kysymyksiä Kaleville

Julkaistu 08.12.2016

Sanotaan, että planeetta ja ihmiskunta ovat tällä hetkellä poikkeuksellisen merkittävän muutoksen, transformaation ja uuden aikakauden kynnyksellä. Mikä on oma ajatuksesi tähän liittyen ja mitä koet, että olisi hyvä ymmärtää?

-        Lukuisat olevaisuuden tietolähteet kertovat, että suuret syklit ovat tulleet aikakausien vaihtumisen tilaan. Meille on kerrottu, että 250 000 vuotta, 225 000 vuotta, 98 000 vuotta, 26 000 vuotta, eli kosminen vuosi ja sen kahdestoista osa n. 2000 vuotta, eli kosminen kuukausi, ovat yhtä aikaa vaihtumassa seuraavaan tietoisuuden energian ominaislaatuun. Esim. vuorotellen joka toisen kosmisen kuukauden ominaislaadun luonne on feminiinissävytteinen ja joka toisen puolestaan maskuliinissävytteinen. 

-        Olemme juuri nyt päättämässä maskuliinissävytteisen, ulkoiseen suuntautumisen ajanjakson ja siirtymässä feminiinissävytteisen, sisäänpäin kääntymisen tietoisuuden lähestymistapaan. Tässä isommassa kosmisen vuoden sarjassa olemme juuri päättämässä myöskin ulospäin suuntautumisen virtauksen ja siirtymässä sisäänpäin kääntymisen lähestymistapaan. Lisäksi puolet saman kierron sisällä näistä kosmisen vuoden ominaislaaduista ilmentää maskuliinisen maskuliinisempaa, tai maskuliinisen feminiinisempää tietoisuuden virtauksen luonnetta. Sitä seuraavan kosmisen kuukauden ominaislaaduista ilmentyy feminiinisen feminiinistä, tai feminiinisen maskuliinista tietoisuuden virtauksen luonnetta.

-        Kaikki olevaisuuden kierrot tapahtuvat universaalisen ohjelman ja järjestyksen syklien mukaisesti. Siksi aurinkokuntamme käy suurena olentona itsekin valtavia tietoisuuden muutoksia, jossa henkinen aurinkotuli ja kosmisavaruudelliset sähkömagneettiset virtaukset hakevat uudelleen jäsentymisen tasapainoisempaa jatkuvuuden tilaansa. 

-        Planeettamme itsekin, omana tietoisena olentonaan, virittyy uudelleen aurinkomagnetismin vahvistumisen myötä, samalla kun planeettamme oma sähkömagneettinen varaus näyttää heikkenevän. Muutokset ovat jo ilmenneet korkeammilla ulottuvuuksilla ja niistä virtaava, alas laskeutuva jäsentyminen nopeutuu ja sen seurauksena kaikkien paikallisten elonaaltojen energioiden uudempi tietoisuus on virittymässä järjestykseensä. On selvää, että myös materian sidosvoimat hakeutuvat kaiken aikaa uuden tasapainotilansa muotoon.

-        Tietoisuuden muutosmagnetismin läpitunkeva paine vaikuttaa jokaiseen elolliseen tarkoitusperäisyyden muutoksena. Ihmiskunta kokee sen kaikkein rajuimpana tuntemuksena ”kun ei saa otetta mistään” kokemuksenaan. Mitä henkisesti edistyneempi yksilö on, sitä moniulotteisemmin hän joutuu tietoisuudessaan kohtaamaan ulkoiseen ympäristöönsä kohdistuvat muutospaineet.                    

Lue lisää »

Uutisvinkki / palaute

Mikäli sinulla on toimintaamme liittyvä uutinen kerrottavaksi tai palautetta annettavaksi, voit ilmoittaa siitä meille oheisella lomakkeella.

Julkaisemme uutisia säännöllisesti tällä sivulla.

Lomakkeen kentät, joissa on * merkki, ovat pakollisia täyttää.