Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Gracia Penttinen

”Useita tuhansia vuosia sitten Pohjois-Intiassa putosi  maahan kaukaisesta galaksista peräisin oleva komeetta. Tämä komeetta toi Maaplaneetalle olennon, joka tuona aikana pystyi esiintymään pelkästään siemenen hahmossa.

Seuraavien useiden vuosituhansien aikana luontoa tuntevat shamaanit antoivat siemenelle nimen Moringa.

Nämä shamaanit olivat huomanneet, että Moringan lehdet, kukat ja siemenet sisälsivät käsittämättömiä voimia, jotka vaikuttivat parantavasti ja suojaavasti niin ihmisiin, eläimiin kuin kasveihin.

Suurin osa tästä tiedosta hävisi kuitenkin aikojen saatossa”.

”Moringa on sydämessämme – ja jotkut meistä ovat aina kantaneet sen siemenen mukanaan”.

"Eurooppalainen moringa" 100% luomumoringa kasvaa Tenerifellä, samalla leveysasteelle kuin alkuperäispaikassaan Intian Agrassa.

Olen tutustunut Moringaan neljä vuotta sitten. Käytän sitä monissa eri muodoissa terveyteni ylläpitämiseen. Sitä kasvaa omassa puutarhassani. Joskus vedän tutustumiskierroksia MoringaGardenin viljelyksillä.

Olen kirjoittanut useita artikkeleita moringasta - lähinnä suomeksi mutta myös ruotsiksi ja espanjaksi.

Blog: http://gracianmoringa.blogspot.com

FB: https://www.facebook.com/groups/gracianmoringasivu/

gracianmoringa@gmail.com

MoringaMoringa

 Matti Kouvo

On sanottu eri aikakausina eri tavoilla, että ei ole olemassa rajatiedettä. On vain tavanomaisen mielen, tiedon ja tieteen rajoittuneisuutta.

En väitä olevani mikään asiantuntija 'rajatieteissä', mutta rohkenen jossain määrin ainakin kuvitella, että osaan havainnoida ja soveltaa tämän elämänalueen ilmiöitä toimiessani biologian ja puutarhatalouden piirissä. Esimerkkejä näistä asioista olen tuonut esiin muutamassa Tähtitiedon järjestämässä seminaarissa.

Kirjoitan hitaalla aikataululla Hylkeenharmaa Haukijahti -kirjasarjaa, joka ensi silmäyksellä vaikuttaa seikkailuteokselta, mutta jossa pohjavirtaus vie kohden 'rajatieteellisiä' virikkeitä.

 FB: https://www.facebook.com/people/Matti-Kouvo/100014813134446

Suopursu kukkiiSuopursu kukkii

MattiMatti