Tähtitieto

Tähtitieto logo

BLOGI

– Kalevi Riikonen 4.9.2023 –

Hyvät kanssamatkaajat

Meitä Sisäiseen Hengen Valoon virittyneitä on tällä planeetalla jo muutama sata miljoonaa, mutta RAUHAN, HARMONIAN ja OIKEUDENMUKAISUUDEN viestimme tulisi kuulua miljardeille!

planeettaenergisointi

Muistutus tehtävästämme

Älä odota, että joku toinen tekee tuota TEHTÄVÄÄ PUOLESTASI. Sillä nyt on todellinen näytön paikka yhdistää henkemme tietoinen voima koko Maa-planeetan ihmiskunnan sieluyhteyden ja hengen tietoisuuden tehostamiseen.

Jos olemme yhden puolella, olemme silloin jotakin toista vastaan. Tehdään yhdessä tätä viimeistä taivalta.

Näytetään kanssamatkaajillemme, että todellinen HENGEN VOIMA ei ole koskaan orjuuttavissa aseissa, elämän tuhoamisessa, mediamanipuloinnissa, eikä itsekkään valtakoneiston orjuuttavissa yrityksissä omahyväisiin tarkoituksiinsa.

SINÄ JOKA LUET JUURI NYT tätä korkeampien henkivoimien edustajien viestittämää kehoitusta: 

Keskity joka tasatunnein muutamia kymmeniä sekuntteja (voi olla myös pidempään) ykseyden harmonissa, vapaasta tahdostasi ja kaikkeuden alkulähteen eheyttävään suunnitelmaan.

Jättäkäämme henkilökohtaiset mielipiteemme, sekä vastaavat ehdollistamamme kerrankin sivuun. Olemme ajallisena, rajallisena ja vajavaisena omien uskomusjärjestelmiemme hallitsemia huomaamattamme ja kuka milläkin tavalla.

Ei kaikkeuden alkulähde koskaan kysy, mihin sinä pystyt, sillä ykseyden voima odottaa, että olemme juuri nyt tällä planeetalla kaikkein korkeimman ohjauksen käytettävissä.