Tähtitieto

Tähtitieto logo

Vetoomus

VALON LÄHETTILÄÄLTÄ KOSMOKSESTA

Rakkaat Ystävämme, sisaremme ja veljemme.

Maaplaneetta ja ihmiskunnan tulevaisuus ovat nyt murrosvaiheessa, henkisen kehityksen käännekohdassa. Energiatörmäykset ovat väistämättömiä, koska osa ihmiskuntaa tahtoo ratkaista ongelmat ainoastaan sodalla väkivallan keinoin. Toiset ihmiset tahtoisivat ratkaista ne rauhanomaisin vaihtoehdoin. Iloksemme olemme havainneet rauhaa rakastavien, tietoisten ihmisten lukumäärän olevan hyvin paljon suuremman. Vetoamme teihin kaikkiin, jotka tiedostatte Rauhan ja Rakkauden olevan ainoa ja oikea vaihtoehto. 

Pysykää viisaasti Rakkaudessa, vaikka tapahtuisikin suuria mullistuksia. Levittäkää rauhan sanomaa, Kanavoikaa Ikuisuuden Rakkauden Energiaa ja pysykää rauhallisina jokaisessa tilanteessa. Valistakaa heitä, jotka tahtovat tietää enemmän. Kyse on suurista energian muutoksista. Maaplaneetan Järjestelmän Elämään tulee uusi suunta, Rakkaudellisen Viisauden aika, jolloin teette yhteistyötä myös meidän, avaruuden asukkaiden kanssa. 

Tämän yhteistyöpyynnön olen tullut teille kertomaan ja toivottamaan Teidät yhteistoimintaan mukaan Suureen Kosmiseen Yhteisöön.

 

– Rakastavalla Viisaudella vanhempi veljenne Xenox