YHTEYSTIEDOT

 

TÄHTITIETO

Kalevi Riikonen

Tekstiviestit: 0400 468 207
Sähköposti: starinfo@tahtitieto.fi

Kankaanpääntie 94,
04500 KELLOKOSKI (Mäntsälä)

Y-tunnus 1381258-5

Tulkinnat: 0700 390 137 (1,73 € / min + pvm)

 

KODIN ENERGIAT

Hanna-Maria Hakala

Tekstiviestit: 040 169 3885
Sähköposti: siisti.idea@gmail.com

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Ilmoitaudu Tähtitiedon jakelulistalle!

Nappia painamalla hyväksyt markkinointi- ja muiden viestien vastaanottamisen sähköpostina: Voit poistua tältä jakelulistalta koska tahansa, klikkaamalla linkkiä jokaisen lähetetyn viestin lopusta. 

GDPR:n mukaisen tietosuojaselosteen löydät täältä.

Käytämme markkinoinnissa MailChimp alustaa. Painamalla yllä olevaa painiketta hyväksyt, että tietosi siirretään Mailchimpille käsittelyä varten.
› Lue täältä lisää MailChimpin tietosuojasta.

Ota yhteyttä

Lähetä meille postia helposti allaolevalla lomakkeella.


    TÄHTITIETO

    TÄHTITIEDON tarkoituksena on ylläpitää ja tukea kansalaisten omaehtoista, tervettä elämäntapaa ja positiivisia asenteita kaikkea elollista kohtaan, sekä koota itsestään vastuunsa kantavat harrastajat yhteiseen toimintaan. 

    Henkisten arvojen ja henkisen kehityksen nostaminen on perustavoitteemme. Periaatteinamme on myös uudistaa, kehittää ja edistää kansalaisten omakohtaista vastuun ottamista itsestään ja läheisistään. Tuemme kansalaisten perustuslaillista yksilön vapautta ja omaa itsemääräämisoikeutta elämään ja asenteisiin. Lujitamme käytännöllisiä terveitä elämäntapoja. 

    Periaatteitamme on myös luontoa, ympäristöä ja kestävää kulutusta edistävä tilannekohtainen toiminta. Kunnioitamme jokaisen omakohtaista vilpitöntä elämänkatsomusta ja vakaumusta kaikkia elämän peruskysymyksiä ja arvoja kohtaan. Järjestämme kokoontumisia, keskustelu-, opetus- ja neuvontatilaisuuksia sekä seminaareja, luentoja ja kursseja.